Tohum Kalmak – Çiçek Açmak

Bu sene üç Nisan’da toprak elementiyle başlayacağımız eğitimimize ilerleyen haftalarda su, rüzgar ve ateş elementleriyle devam edeceğiz.

Bedene farkındalık tohumları ekeceğimiz eğitimimizde, ektiğimiz tohumlar, eğitimden öğrendiklerimizle gelişecek ve hayatınıza yayılacak olan kendi uygulamanız sayesinde yeşerip çiçek açmaya; ifade bulmaya başlayacak.

Tohum, risk alması sayesinde çiçek açıyor. Çiçek bir metafor olarak kendi ifadeni bulmanın, kendini gerçekleştirmenin belki de en güzel örneği. 

Doğadaki Elementler

Bu eğitimde toprak elementinden yani öncelikle en sade bir şekilde buradalık, hiza detaylarından başlayarak, ilerleyen haftalarda bedeni daha detaylı hissetmeye ve sezgisel alana doğru yol alacağız.

Toprak elementinin işlenişi sırasında su elementinden bol bol destek alıyor olacağız. Aksi takdirde aynı susuz kalmış toprak gibi, katı bir yaklaşım olabiliyor. Eğitim genelinde de doğadaki bütün elementlerden dengeli bir şekilde yararlanıyoruz.

Çiçekler gibi hayatımızda kendi ifademizin çıkması ve kendimizi gerçekleştirmemiz için, tüm eğitim boyunca zihin-beden bağlantısının duyarlılıkla kurulmasına ve böylece bedenin zekası-yaşamın zekası birlikteliğinin tecrübe edilmesine en sade ve etkili yoldan destek sunuluyor olacak.

Herkesle birebir ilgilenebilmek için toplam 15 kişi aldığımızdan kayıtlarda artık sonlara yaklaştık. Ve bu sene bir süprizimiz var. Programa katılanların, programı tamamlamalarının ardından bir tam gün ve gece için Bodrum’da benim kaldığım yerde aynı terasa ve bahçeye açılan ama ayrı girişli; banyolu odadadır gece konaklama; o gün benimle beraber pratik yapma, ve sabah bahçeye kendi seçtikleri tohumlarını ekme hakkı bulunuyor. Sizin uygulamanıza devam etmeniz; bizim tohumunuzu sulamamızla eş zamanlı devam edebilir.

Minicik ama biricik

Hepimiz çok büyük bir sistemin minik bir parçasıyız. Her tohumdan bir tane var. Hepimiz değerliyiz. Ve bu tohumların çiçek açması; ifademizi bulmamız; kendimizi gerçekleştirmemiz önemli. Bunu ertelemeyin.

Programa katılabilmek için ufak bir ön görüşmemiz de var. Bunun ardından kaydınızı alıp yerinizi ayırabiliyoruz. Bunun için eğer katılmayı düşünüyorsanız bizimle en kısa sürede temasa geçin.